Loading

.

Detailhandel

Welkom op de pagina Veiligheid Detailhandel. De detailhandel is een doelgroep die de laatste jaren steeds meer te maken heeft gekregen met criminaliteit. Of het nu gaat om winkeldiefstal, overvallen of agressie: het komt helaas dagelijks voor. 

Steeds meer gemeenten en provincies stimuleren ondernemers (met lokale subsidieregelingen) om preventieve maatregelen tegen winkelcriminaliteit te nemen. Samenwerkingsverbanden zoals bijvoorbeeld een ondernemersvereniging zijn daarbij erg belangrijk, omdat het voor de kleinere ondernemer vaak lastig en te duur is om alleen iets te ondernemen.

Onze specifieke workshops en trainingen voor de detailhandel kunnen ook uw medewerkers handvatten geven om op de juiste manier om te gaan met de verschillende soorten criminaliteit.

Heeft u vragen over deze workshops of wilt u weten hoe u een veiligheidscan kunt laten uitvoeren binnen uw organisatie, neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Veiligheid via 0346-217421 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..