Loading

.

Bedrijfshulpverlening (opfriscursus): Detailhandel

Bel mij
Offerte aanvragen

 

 

bhv01 medium

Duur:
1 dag
Tijd:
Van 9.30 uur tot 16.30 uur
Plaats(en):
Waar u maar wilt.
Investering:
Wij doen u graag een passend voorstel.
Data:
Incompany: wanneer het u uitkomt.
Bijzonderheden:
Deze cursus voldoet aan de eisen van NIBHV.De bedrijfshulpverlener is doorgaans goed getraind en voorbereid op zijn of haar taak. Belangrijk is echter ook om deze getraindheid op peil te houden. Tenslotte moet je je kennis en vaardigheden gebruiken op een cruciaal moment. Daarnaast kunnen er wijzigingen in veiligheidsvoorschriften zijn of nieuwe inzichten op het gebied van medische hulpverlening. Daarnaast is het een wettelijke verplichting om als BHV-er jaarlijks een opfrisdag te volgen.

Deze opfriscursus voldoet niet alleen aan deze wettelijke eis, maar brengt u in slechts één dag weer helemaal up-to-date qua kennis en vaardigheden. Zowel Eerste Hulp alsook Brand en Ontruiming worden in deze opfrisdag behandeld.

Doel

Na deelname aan deze opfrisdag zijn uw kennis en vaardigheden om op te treden bij ongevallen en ongelukken binnen de winkel weer helemaal up-to-date! Daarnaast voldoet u door deze opfriscursus aan de wettelijke eisen die aan de BHV-er worden gesteld. 

Doelgroep

Iedereen die bevoegdheid als BHV wil blijven behouden.  

Inhoud

De cursus bestaat uit een dagdeel Eerste Hulp en een dagdeel Brand en Ontruiming. Naast het doornemen van de basiskennis en -vaardigheden worden er diverse praktijksituaties in scene gezet, met behulp van een lotusslachtoffer.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

    • één dagdeel eerste hulp
    • één dagdeel brand en ontruiming

 

Certificaat

Na afloop van de workshop ontvangt u een NIBHV-herhalingscertificaat als bewijs van deelname.

Aantal deelnemers

Aan één cursus kan door maximaal vijftien personen worden deelgenomen.

Trainers

Wij verzorgen deze cursus in samenwerking met een partner. Vandaar dat wij de cursus kunnen verzorgen met zeer ervaren, NIBHV gecertificeerde trainers. Ook wordt voor het onderdeel Eerste Hulp gebruik gemaakt van een lotusslachtoffer.

Materiaal

Tijdens de cursus wordt gewerkt met professionele materialen zoals AED's, reanimatiepoppen, rookgeneratoren enzovoorts. Daarnaast onvangen de cursisten het lesboek 'Bedrijfshulpverlener'. Ook blus- en verbandmiddelen, beamers en een projectscherm worden door de trainer meegebracht.

Certificering

De cursus voldoet aan de eisen van NIBHV en is daarom geschikt om bedrijfshulpverlener te blijven volgens de door de wet gestelde eisen. 

Ook interessant voor u?

Veiligheidsscan
Bestrijding winkelcriminaliteit
Omgaan met overvallen
Omgaan met agressie
Omgaan met fraude
Bedrijfshulpverlening (basis)

Bel mij
Offerte aanvragen