Loading

.

Veiligheidsscan

Bel mij
Offerte aanvragen

 

 

Duur:
2 - 3 uur
Tijd:
Ochtend, middag of avond.
Plaats(en):
Op locatie
Investering:
€ 300,00 per rapport
Data:
Wanneer het u uitkomt.

Als ondernemer heeft u te maken met verschillende risico's zoals overvallen, winkelcriminaliteit, agressie, inbraak, fraude enz. Weet u echter als ondernemer ook hoe hoog deze risico's zijn en welke preventiemaatregelen u kunt nemen? Door een veiligheidsscan door onze veiligheidsadviseurs uit te laten voeren krijgt u een goed beeld hoe de situatie nu is en of er nog aanbevelingen zijn om de veiligheid binnen uw onderneming te borgen en/of te verhogen.

Doel

Nadat u een veiligheidsscan heeft laten maken van uw organisatie ontvangt u een uitgebreide rapportage met daarin de huidige situatie en de eventuele aanbevelingen. Met dit veiligheidsrapport in de hand kunt u stappen ondernemen om de veiligheid van uw organisatie te verhogen.

Doelgroep

Deze veiligheidsscan is bestemd voor detailhandel ondernemingen. Heeft u een andere onderneming, neem dan gerust contact op met onze opleidingsadviseur Veiligheid om de mogelijkheden te bespreken.

Inhoud

Onze veiligheidsadviseur komt bij u langs en loopt samen met u door uw organisatie/winkelpand heen. Aan de hand van een vragenlijst en zijn observatie wordt hierna door hem een uitgebreid veiligheidsrapport gemaakt van uw organisatie met daarin de huidige situatie en aanbevelingen.

Bij deze veiligheidsscan wordt gekeken naar de zogenaamde "OBER" maatregelen:

  • Organisatorische maatregelen;
  • Bouwkundige maatregelen;
  • Elektronische maatregelen;
  • Reactie maatregelen.

Het verschilt sterk aan welke dreigingen de onderneming blootstaat. Allereerst moeten deze dreigingen duidelijk zijn. Daarnaast wordt er gekeken hoe hoog de verschillende schades kunnen oplopen. Het gaat dan om de schadesoorten:

  • Financiële schade;
  • Operationele schade;
  • Imago schade;
  • Persoonlijke schade.
Veiligheidsrapport

Na het bezoek van onze veiligheidsadviseur aan uw onderneming zal hij een veiligheidsrapport maken van zijn bevindingen. Wanneer er aanbevelingen zijn worden deze in dit veiligheidsrapport opgenomen. Uiteraard bent u er geheel vrij in om deze aanbevelingen uit te (laten) voeren!

Investering

Voor het maken van één veiligheidsscan en het daarbij behorende veiligheidsrapport wordt € 300,00 in rekening gebracht.

Duur

Het maken van een scan bij u op locatie heeft ongeveer een duur van 2 - 3 uur. Dit hangt onder andere af van de grootte van de organisatie.

Afspraak maken

Wanneer u vragen heeft of als u direct een afspraak wilt maken om een veiligheidsscan te laten uitvoeren, neem dan contact op met onze veiligheidsadviseur. 

Ook interessant voor u?

Bestrijding winkelcriminaliteit
Omgaan met overvallen
Omgaan met agressie
Omgaan met fraude
Bedrijfshulpverlening (basis)
Bedrijfshulpverlening (opfris)

Bel mij
Offerte aanvragen