Loading

.

Opleiding BOA-OV - Rechtskennis en Combibon

Bel mij
Offerte aanvragen
Neem een optie
Handhaving WIT iconInschrijven


Openbaar Vervoer: Lijnbus

Duur:
11 dagen
Tijd:
09.30 - 16.30 uur
Plaats(en):

Open inschrijving: Utrecht

Incompany: Waar u maar wilt

Investering:

Incompany: Wij doen u graag een passend voorstel
Cursusprijs: € 1754,-
Examenkosten:

€ 194,-

Data:

Open inschrijving: Word nader bekend gemaakt.
Incompany: Wanneer u maar wilt

 

Doelgroep

Alle BOA's werkzaam bij openbaar vervoersbedrijven. Deze opleiding is geschikt voor zowel nieuwe BOA's alsook voor BOA's die hun bevoegdheid willen verlengen.

Doel

De cursist wordt volledig voorbereid op deelname aan het in het Besluit buitengewoon opsporingsambtenaar bedoelde examen, dat is vastgesteld door de minister van Justitie.

Inhoud

De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Staatsrecht
  • Rechterlijke macht
  • Politie en opsporingsambtenaren
  • Materieel en formeel strafrecht
  • Combibon OV
  • Openbaar Vervoer
Examen

Het examen bestaat uit twee onderdelen:

  • Rechtskennis (duur 1,5 uur);
  • Combibon (duur 1 uur).

Het examen Boa OV Rechtskennis wordt gemaakt op de computer in een testcenter. Het examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen. Bij elke vraag klikt de kandidaat op een van de vier antwoordmogelijkheden. Om een voldoende te halen voor dit onderdeel moeten 35 vragen of meer goed beantwoord zijn. Voor dit examenonderdeel heeft de kandidaat 1,5 uur de tijd. Het examen kan op elke werkdag gemaakt worden. Na afloop van het examen krijgt de kandidaat direct een voorlopige uitslag.

Hét BOA-OV boek

Hét BOA-OV boek is hét ideale studie- en praktijkboek voor de buitengewoon opsporingsambtenaar in het openbaar vervoer, dat alle belangrijke informatie bevat en waarin de meest recente wetswijzigingen zijn verwerkt.

Naast de algemene BOA-leerstof bevat dit boek enkele specifieke OV-onderdelen. De casuïstiek is, waar mogelijk, aangepast aan de OV-wetgeving. Dit verhoogt de herkenbaarheid voor de BOA-OV cursist en bevordert daarmee de studie. 

Duidelijk, praktisch en goed leesbaar. Een plezier om mee te werken!

BOA-net

Om ervoor te zorgen dat uw medewerker zich nog beter op het examen kan voorbereiden, hebben wij BOA-net ontwikkeld.

Bij BOA-net vindt elke deelnemer tal van handige zaken voor de cursus. Van een planning, lesrooster, oefentoetsen, handige tips voor het studeren tot een voorblad voor het proces-verbaal. Een computer met internetaansluiting en recente browsersoftware (bijvoorbeeld Internet Explorer of Firefox) is al voldoende om gebruik te kunnen maken van BOA-net.

Vragen en inschrijvingen

Wilt u één of meerdere medewerkers aanmelden voor de Opleiding BOA? Gebruikt u dan het aanmeldingsformulier rechts op de pagina. Heeft u nog vragen of wilt u de opleiding bespreken met één van onze opleidingsadviseurs, neemt u dan contact met hen op via (0346) 21 74 21.


Bel mij
Offerte aanvragen
Neem een optie
Handhaving WIT iconInschrijven