Loading

.

Persoonlijk kennismaken met opleidingsaanbod NIVOO Verkeer

De komende maanden kunt u ons weer ontmoeten op diverse beurzen. Wij praten u bij over de mogelijkheden tot (bij)scholing van uw personeel op de gebieden Verkeer en Wegbeheer.

Op 23 & 24 november zijn wij als exposant aanwezig op de beurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren in Houten (stand 2.100). Deze beurs staat in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen. Meer informatie kunt u vinden via deze link.

In 2017 staan wij van 17 t/m 20 januari als exposant (stand 6.810) in Ahoy op de InfraTech. Met circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers is de Infratech een belangrijke beurs voor de infrastructuur in Nederland. Meer informatie via kunt u vinden via deze link.

Bent u niet in de gelegenheid om onze stands te bezoeken op een van bovenstaande beurzen? Geen probleem! In dat geval bezoeken wij u. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (0346) 21 74 25 om een afspraak te maken.

Gerwin Mulder, opleidingsadviseur verkeer