Loading

.

Digitale Handhaving

Digitale handhavingBehalve voor opleidingsoplossingen op maat, kunt u bij NIVOO tegenwoordig ook terecht voor een oplossing op het gebied van digitale handhaving.

Via een betrouwbare partner met optimale kennis op het digitale vlak, kunnen wij u een slim systeem aanbieden. U en uw BOA's handhaven daarmee digitaal via een willekeurige Android-smartphone. Gegevens worden centraal verzameld en zijn voor u inzichtelijk. Dit alles uiteraard met de strengst mogelijke beveiliging! Hieronder volgt meer informatie over de diverse onderdelen van het systeem en de modulaire opbouw. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel stappen u wilt zetten op het pad van digitale handhaving.

Handhaving via de smartphone

Uw BOA's kunnen nu zéér eenvoudig, snel en met een minimum aan fouten handhaven. Het inscannen van kentekens, het automatisch invullen van straatnamen door GPS, het opvragen van RDW en andere gegevens, veel standaardtaken gaan vanzelf. De handhaver ter plaatse kan sneller werken en zijn of haar aandacht meer bij de burger houden, omdat het invoeren minder aandacht vraagt.

Eigen server of huur abonnement

Wilt u digitale handhaving direct breed inzetten? Of juist rustig beginnen? Het is allebei mogelijk. Vanaf een complete integratie met uw eigen ICT-omgeving tot en met een modulair opgebouwd abonnement. Zo kunt u eerst tegen een scherp tarief proberen of juist het hele systeem gaan invoeren, net wat uw voorkeur heeft!

Besparingsmodel

Uiteraard wordt, afhankelijk van de gekozen oplossing, een abonnementsbedrag in rekening gebracht. De ervaring van huidige gebruikers leert echter dat dit bedrag zichzelf al snel terugverdient: De handhaver op straat, is sneller klaar met het invoeren van bonnen. De backoffice hoeft minder gegevens op te zoeken omdat de BOA op straat RDW en andere gegevens kan opvragen. De teamleider of coördinator kan alle gegevens in overzichtelijke statistieken weergeven, zodat informatiegestuurd handhaven eenvoudiger wordt. Tel daarbij op dat er minder fouten gemaakt kunnen worden door de in de praktijk gestroomlijnde software en de besparing is overduidelijk!

Nog één keer de voordelen op een rij

  • (automatische) bevraging van RDW-gegevens
  • keuze voor al aanwezige of nieuwe smartphones
  • minder bonnen retour van CJIB, fouten maken is bijna onmogelijk;
  • zéér gebruiksvriendelijke interface
  • ontwikkeld met handhavers uit de praktijk
  • indien gewenst is alleen de wetgeving zichtbaar, waar de BOA voor bevoegd is
  • wetswijzigingen worden automatisch doorgevoerd
  • uitgebreide mogelijkheden qua backups, ondersteuning, gebruikersinstructie, enz
  • diverse gebruikersniveaus: Handhaver, Toezichthouder, back-office, systeembeheerder.

De ervaring op het gebied van wetgeving van NIVOO is gekoppeld aan de digitale affiniteit en verregaande kennis van onze partner op het digitale vlak. De optimale combinatie!


Meer informatie

Net als een opleiding is digitale handhaving maatwerk. Als het op uw organisatie is afgestemd, werkt het nòg effectiever. Wilt u meer informatie, de tarieven ontvangen of een vrijblijvende demonstratie van het systeem? Bel of e-mail ons dan gerust. Of stuur ons een bericht. Wij beantwoorden uw vragen graag!