Loading

.

Bedrijfshulpverlening (basis): Overheid

Bel mij
Offerte aanvragen

 

 

bhv01 medium

Duur:
2 dagen
Tijd:
Van 9.30 uur tot 16.30 uur
Plaats(en):

Incompany: Waar u maar wilt.
Open inschrijving: Breukelen.

Investering:
Wij doen u graag een passend voorstel.
Data:
Incompany: wanneer het u uitkomt.
Bijzonderheden:
Deze cursus voldoet aan de eisen van NIBHV.

 

De bedrijfshulpverlener heeft een bijzondere rol binnen de afdeling. Je weet tenslotte nooit wanneer er zich een ongeval voor doet. Daarom is het van belang dat men goed getraind is. Tenslotte moet je je kennis en vaardigheden gebruiken op een cruciaal moment. Vaak is er sprake van stress en tijdnood. Hoe kun je dan toch juist optreden? Hoe bewaar je de kalmte, denk je aan eigen veiligheid en die van anderen en treed je zelfverzekerd op?

Dit zijn vragen die in onze cursus beantwoord worden. Daarnaast gaat het uiteraard over de inhoudelijke zaken zoals Eerste Hulp, Brand en Ontruiming.

Doel

Na deelname aan deze training beschikt u over de juiste kennis en vaardigheden om op te treden bij ongevallen en ongelukken binnen de afdeling. Daarnaast voldoet u door deze cursus aan de wettelijke eisen die aan de BHV-er worden gesteld. 

Doelgroep

Iedereen die binnen de organisatie voor het eerst ingezet zal worden als BHV-er. De cursus is met name geschikt voor diegenen die nog geen BHV-er zijn. 

Inhoud

De cursus bestaat uit een dag Eerste Hulp en een dag Brand en Ontruiming. Naast het doornemen van de basiskennis en -vaardigheden worden er diverse praktijksituaties in scene gezet, met behulp van een lotusslachtoffer.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

    • één dagdeel spoedeisende eerste hulp
    • één dagdeel niet spoedeisende eerste hulp
    • één dagdeel brandbestrijding
    • één dagdeel ontruiming en communicatie
Certificaat

Na afloop van de workshop ontvangt u een NIBHV-certificaat als bewijs van deelname.

Aantal deelnemers

Aan één cursus kan door maximaal vijftien personen worden deelgenomen.

Trainers

Wij verzorgen deze cursus in samenwerking met een partner. Vandaar dat wij de cursus kunnen verzorgen met zeer ervaren, NIBHV gecertificeerde trainers. Ook wordt voor het onderdeel Eerste Hulp gebruik gemaakt van een lotusslachtoffer.

Materiaal

Tijdens de cursus wordt gewerkt met professionele materialen zoals AED's, reanimatiepoppen, rookgeneratoren enzovoorts. Daarnaast onvangen de cursisten het lesboek 'Bedrijfshulpverlener'. Ook blus- en verbandmiddelen, beamers en een projectscherm worden door de trainer meegebracht.

Certificering

De cursus voldoet aan de eisen van NIBHV en is daarom geschikt om bedrijfshulpverlener te blijven volgens de door de wet gestelde eisen. Daarnaast voldoet deze cursus aan de normen van Code95, zodat door chauffeurs door het volgen van deze basistraining 14 uren kunnen worden bijgeschreven voor de verplichte nascholing.

Ook interessant voor u?

Omgaan met fraude
Omgaan met lastig publiek
Omgaan met telefonische calamiteiten
Bedrijfshulpverlening (opfriscursus)

Bel mij
Offerte aanvragen