Loading

.

Positieve evaluatie Workshop Omgaan met agressie

Een van onze opdrachtgevers (een grote Nederlandse bank) was enthousiast over de door ons verzorgde veiligheidsworkshop en plaatste een item in hun nieuwsbrief!

Workshop 'Omgaan met agressie'
Onlangs hebben we met een klein groepje de workshop 'Omgaan met agressie' gevolgd. Deze workshop haakt in op hoe om te gaan met zowel verbale als fysieke agressie en geeft je inzicht in waarom mensen bepaaldgedrag vertonen.

De workshop werd gegeven door een trainer en een trainingsacteur van NIVOO Opleidingen. Tijdens de workshop hebben we zowel in theorie als in praktijk kennis gemaakt met verschillende vormen van agressie en hoe hierop in te spelen met je eigen gedrag. Na een leuke en interactieve inleiding hebben we verschillende cases besproken die uit onze eigen praktijk naar voren kwamen.

 

Na wat theorie moesten we er toch echt aan geloven en werd de trainingsacteur in stelling gebracht: Hadass. Zij zag er uit als een vriendelijke rustige dame, maar bleek in een fractie van een seconde zich te kunnen ontpoppen in een agressieve klant die we allemaal zo herkenden uit de praktijk. Alle deelnemers kregen vervolgens de kans om met Hadass hun eigen case te oefenen, wat soms tot heftige en confronterende, maar vooral heel mooie situaties leidde.

De deelnemers groeiden in hun rol door de tips en trics die werden aangereikt en sloten de training af met een gevoel van overwinning op zichzelf. Na afloop hebben alle deelnemers een certificaat ontvangen. Al met al een zeer geslaagde en vooral leerzame workshop die we iedere adviseur van harte aanbevelen.

Heb je interesse in deze workshop? Geef het dan aan bij je leidinggevende.

Quote van een cursist: "De workshop was voor mij erg waardevol. Ik heb een duidelijkbeeld gekregen van de soorten agressie waar we mee te maken hebben in ons vakgebied. De theorie die we tijdens de training kregen, konden we gelijk toepassen in de praktijk. De acteur zorgde ervoor dat we real-life voorbeelden konden oefenen. Mocht je nooit eerder een workshop omgaan met agressie hebben bijgewoond dan is dit zeker een aanrader!"