Loading

Nieuws

Opdrachtgevers: BEDANKT!

Geplaatst onder Handhaving

Vaak is het zo dat aan het eind van het jaar overal berichten tevoorschijn komen die allemaal hetzelfde doel hebben: opdrachtgevers bedanken voor de fijne samenwerking.

Bodycams voor handhavend Nederland

Geplaatst onder Handhaving

De afgelopen week was het gebruik van de bodycam weer volop in het nieuws. Onderzoek naar het gebruik van bodycams door politie, handhavers en beveiligers geeft nog niet direct een helder beeld. De discussie is weer op gang gekomen doordat de Amsterdamse politie de bodycams op grote schaal gaat inzetten. Eerder dit jaar zijn ook de handhavers van de gemeente Amsterdam gestart met een pilot voor het gebruik van bodycams bij de taxihandhaving.

Diverse BOA vakopleidingen gepland

Geplaatst onder Handhaving

Diverse BOA vakopleidingen gepland

Vanaf de maand mei staan er weer diverse BOA vakopleidingen op de planning. Deze vakopleidingen zijn belangrijk om de kennis en vaardigheden van BOA’s op peil te houden en/of uit te breiden.

Kennis van wetgeving en bevoegdheden moet regelmatig worden bijgespijkerd, omdat wetten en regels constant veranderen. Kijk bijvoorbeeld naar de huidige wijzigingen in het Wetboek van Strafvordering. Dankzij het volgen van een goede vakopleiding kan men op straat zelfverzekerd en volgens de juiste wet- en regelgeving handhaven.

NIVOO en UWV ondertekenen scholingsovereenkomst

Geplaatst onder Handhaving

Reeds jarenlang leiden wij BOA's op die in dienst zijn bij tal van instanties. Vaak zijn zij al werkzaam als BOA en willen de bevoegdheid verlengen. Uiteraard komen er ook mensen nieuw het werkveld binnen. We helpen ze dan bij het voor het eerst behalen van de bevoegdheid. Veelal worden deze mensen door hun werkgever bij ons aangemeld.

Cursussen voorjaar 2017

Geplaatst onder Handhaving

Zoals u van ons gewend bent staan ook dit voorjaar weer verschillende open inschrijving verkeersthemadagen op het programma. Deze themadagen zijn interessant voor iedereen die zich bezighoudt met het verkeer en wegbeheer. Tijdens deze themadagen worden uw kennis en vaardigheden door onze vakkundige docenten weer volledige up to date gebracht en verdiept.